• e842ef3c3dce9f1683a6cfe81157750c
  • 755c968177361b3e738ce9269a769f28
  • c61da026ea696797968cee4d04da1b4d

Pabrik langsung, perusahaan ora dagang

Sakniki, T-star kagungan bengkel utama lan cabang babar blas panutup 50,000 meter, dilengkapi karo 20 garis produksi umum, lan 35 garis produksi otomatis.

  • Strength Company

    Strength Company

    High Standard T-Star Industrial Park, Kanthi Workshop Purification Air (Cleanliness Class Of 300,000)
  • Good Lan Quality Stabil

    Good Lan Quality Stabil

    QC Apik Lan Skillful Tegal profesional, njamin A Produksi Stabil Kanthi Quality Good
  • Delivery pas wektune

    Delivery pas wektune

    Otomatis Produksi Lines, More Than 400 Tegal Skillful, Lan Scientific dispatching
sing kita

T-Star Tin Can Co., Ltd

  • 77fb1f573ad118c2bfaa7a1de55e049f
  • 9288df0b19948f6430aae122a469f026
  • 34a3d8c140e54ad6531f6da5578d0fa8
  • 632d3d7a7f444219242d93a11af79d15

T-Star Tin Can Co., Ltd. punika Produsèn timah bisa profesional dumunung ing Dongguan, cedhak HongKong lan Shenzhen. Minangka perusahaan packaging logam internasional, T-star wis specialized ing printing Manganese lan bisa nggawe luwih saka 11 taun, karo kapasitas produksi taunan saka 50 yuta komplong timah.

Sakniki, T-star kagungan bengkel utama lan cabang babar blas panutup 50,000 meter, dilengkapi karo 20 garis produksi umum, lan 35 garis produksi otomatis. Menapa malih, T-star uga kagungan salah 8000 meter persegi otomatis jamur Processing & pusat riset, uga pabrik printing dhewe.