• e842ef3c3dce9f1683a6cfe81157750c
 • 755c968177361b3e738ce9269a769f28
 • c61da026ea696797968cee4d04da1b4d

Фабрика директно, а не трговско друштво

Денес, Т-ѕвезда поседува главната работилница и филијала целосно ги опфаќа 50.000 квадратни метри, опремен со 20 заеднички производни линии, а 35 автоматски производствени линии.

 • компанијата Сила

  компанијата Сила

  Висок стандард Т-Star Индустрискиот парк, со прочистување на воздухот Работилница (Чистота класа на 300.000)
 • Добар и стабилен квалитет

  Добар и стабилен квалитет

  Професионални КК нешта и вешти работници, гаранција за стабилно производство со добар квалитет
 • навремена испорака

  навремена испорака

  Автоматски производствени линии, повеќе од 400 вешти работници, како и научни Диспечерски
кои сме ние

Т-ѕвезда Тин можам копродукции, ООД

 • 77fb1f573ad118c2bfaa7a1de55e049f
 • 9288df0b19948f6430aae122a469f026
 • 34a3d8c140e54ad6531f6da5578d0fa8
 • 632d3d7a7f444219242d93a11af79d15

Т-ѕвезда Тин можам копродукции, Ltd е професионална производител на тенеке наоѓа во Dongguan, во близина на Хонгконг и Шенжен. Како меѓународен метал за пакување претпријатие, Т-ѕвезда е специјализирана за лимот печатење и може да се прави за повеќе од 11 години, со годишен производствен капацитет од 50 милиони лименки.

Денес, Т-ѕвезда поседува главната работилница и филијала целосно ги опфаќа 50.000 квадратни метри, опремен со 20 заеднички производни линии, а 35 автоматски производствени линии. Покрај тоа, Т-ѕвезда, исто така, поседува 8.000 квадратни метри автоматска обработка на мувла и истражувачки центар, како и сопствен печатење фабрика.