• e842ef3c3dce9f1683a6cfe81157750c
 • 755c968177361b3e738ce9269a769f28
 • c61da026ea696797968cee4d04da1b4d

Fabrika e drejtpërdrejtë, kompania nuk tregtare

Në ditët e sotme, T-star posedon një punëtori kryesor dhe një degë që mbulon tërësisht 50.000 metra katror, ​​të pajisura me 20 linja të përbashkëta të prodhimit, dhe 35 linjat automatike të prodhimit.

 • Forca Company

  Forca Company

  High Standard T-Star Industrial Park, Me pastrimin e ajrit Workshop (Pastërtia Class prej 300.000)
 • Të mirë dhe cilësi të qëndrueshme

  Të mirë dhe cilësi të qëndrueshme

  Profesional QC Stuff dhe të aftë Punëtorët, të garantuar një të qëndrueshme e prodhimit me cilësi të mirë
 • ofrimin në kohë

  ofrimin në kohë

  Automatike të prodhimit Lines, më shumë se 400 punëtorë të aftë dhe shkencore Dërgimi
kush jemi

T-Star Tin Can Co, Ltd

 • 77fb1f573ad118c2bfaa7a1de55e049f
 • 9288df0b19948f6430aae122a469f026
 • 34a3d8c140e54ad6531f6da5578d0fa8
 • 632d3d7a7f444219242d93a11af79d15

T-Star Tin Can Co, Ltd, është një prodhues profesional Tin Can vendosur në Dongguan, në afërsi të Hongkong dhe Shenzhen. Si një ndërmarrje ndërkombëtare paketimit metalike, T-star ka specializuar në shtypjen tinplate dhe mund të duke e bërë për më shumë se 11 vjet, me një kapacitet prodhues vjetor prej 50 milion kuti prej kallaji.

Në ditët e sotme, T-star posedon një punëtori kryesor dhe një degë që mbulon tërësisht 50.000 metra katror, ​​të pajisura me 20 linja të përbashkëta të prodhimit, dhe 35 linjat automatike të prodhimit. Për më tepër, T-star gjithashtu posedon një 8000 metra katror të automatizuar të përpunimit myk dhe qendra kërkimore, si dhe fabrikën e vet të shtypjes.