• e842ef3c3dce9f1683a6cfe81157750c
  • 755c968177361b3e738ce9269a769f28
  • c61da026ea696797968cee4d04da1b4d

Pabrik langsung, parusahaan moal dagang

Kiwari, T-béntang mibanda hiji bengkel utama jeung cabang sagemblengna ngawengku 50.000 méter pasagi, dilengkepan 20 garis produksi umum, sarta 35 garis produksi otomatis.

  • Kakuatan parusahaan

    Kakuatan parusahaan

    Tinggi Standar T-Star Industrial Park, Jeung Wagub Purifikasi Air (kabersihan kelas 300.000)
  • Alus Jeung Quality stabil

    Alus Jeung Quality stabil

    Qc barang Jeung Skillful Gagah profésional, Penjaminan A Produksi stabil ngandung Quality Good
  • Taliwang timely

    Taliwang timely

    Otomatis Produksi Galur, leuwih ti 400 Gagah Skillful, Jeung ilmiah Dispatching
saha kami

T-Star Tin tiasa Co., Ltd

  • 77fb1f573ad118c2bfaa7a1de55e049f
  • 9288df0b19948f6430aae122a469f026
  • 34a3d8c140e54ad6531f6da5578d0fa8
  • 632d3d7a7f444219242d93a11af79d15

T-Star Tin tiasa Co., Ltd. mangrupakeun produsén tin can profésional lokasina di Dongguan, deukeut ka Hongkong na Shenzhen. Salaku hiji perusahaan kemasan logam internasional, T-béntang geus husus di percetakan tinplate sarta bisa nyieun leuwih ti 11 taun, kalawan kapasitas produksina taunan 50 juta kaléng tin.

Kiwari, T-béntang mibanda hiji bengkel utama jeung cabang sagemblengna ngawengku 50.000 méter pasagi, dilengkepan 20 garis produksi umum, sarta 35 garis produksi otomatis. Leuwih ti éta, T-béntang ogé mibanda hiji 8000 méter pasagi otomatis kapang processing & puseur panalungtikan, sakumaha ogé pabrik percetakan sorangan.